Zerostress leer kleuren

Zerostress

Gaan zitten en zich goed voelen. Een Zerostress-relaxfauteuil is uw ideale partner om u te ontspannen, om te lezen en tv te kijken.

Zerostress logoDaarbij past hij zich precies aan uw lichaamsbewegingen aan en heeft voor elke situatie een comfortabele oplossing klaar. Alle wensen worden vervuld: van het flexibele hoofdgedeelte via de dynamische lendensteun tot en met de Zerostress-functie. Tot het tijdloze, moderne voorkomen draagt natuurlijk ook de Zerostress-poef bij, die uw comfort elegant afrondt.Zerostress opengewerkte fauteuil
Zerostress groottes S - M - L - XL
Iedere mens is verschillend van postuur! Daarom zijn alle Zerostress-fauteuils in de vier groottes S, M, L en XL verkrijgbaar.
Zerostress zithoogte
Om de fauteuil aan uw lichaamsgrootte aan te passen, werden bovendien verschillende zithoogtes ontwikkeld.
Laat u gaan. Leun achterover en geniet met Zerostress.
Klik hieronder op de foto's voor gedetailleerde informatie over de verschillende functie's van de Zerostress relaxfauteuils.

BLOKKEERFUNCTIE

Om van het volledige comfort van uw Zerostress fauteuil te kunnen genieten, kan de ligpositie traploos versteld worden. Door middel van een rem kan de fauteuil nauwkeurig vastgezet worden in de positie waar uw maximale persoonlijke comfort bereikt wordt. Als u uw positie wilt veranderen, dan kan de in elke positie gemakkelijk en comfortabel te bereiken rem weer losgezet worden waardoor de fauteuil traploos naar de volgende gewenste positie glijdt.

GEPATENTEERDE VERSTELLING

Het vrij schommelende frame maakt een traploos verschuiven mogelijk tot in al uw voorkeursposities. De Zerostress fauteuil biedt in elke positie een maximaal ergonomisch comfort, door lichte lichaamsdruk is hij in elke gewenste positie in te stellen.

AUTOMATISCHE HOOFDSTEUN VERSTELLING

De soepele hoofdsteun past zich automatisch aan uw zitpositie aan, ongeacht of u in een ontspannen houding wilt uitrusten, tv kijkt of rechtop wilt zitten. De Zerostress fauteuil kan het.

Informatie Kopfstuetze

VARIABLE HOOFDSTEUN VERSTELLING

Naargelang van de gewenste ontspanning is een bijzondere positie van de hoofdsteun vereist. Terwijl het hoofd tijdens het tv kijken in de richting van het scherm moet blijven, is bij het slapen of uitrusten een horizontale positie aangenamer. Om aan deze eisen tegemoet te kunnen komen, werd bij bepaalde Zerostress modellen naast de automatische verstelling van de hoofdsteun een bijzondere functie ontwikkeld. Bij deze bijzondere functie kan de hoofdsteun met de hand in elke relaxpositie naar voren of achteren, en naar boven of onderen versteld worden. Op die manier wordt het lichaam in elke positie optimaal ondersteund en is uw persoonlijke welbevinden gegarandeerd.

INTELLIGENTE LENDENSTEUN

De ingebouwde dynamische lendensteun maakt een gezond en ontspannen zitten mogelijk. Hij past zich automatisch aan bij het verstellen van de zit- en ligpositie. In de “rechtop” positie geeft de Zerostress fauteuil u de meeste steun, naarmate u de fauteuil meer in een relax positie zet zal de lendensteun gelijdelijk in stevigheid afnemen. Met recht een intelligent systeem.

Lendensteun Zerostress

DRAAIFUNCTIE

Alle Zerostress fauteuils laten zich met een lichte voetbeweging in elk gewenste richting draaien, en dat tot 360º. Zo heeft u een totaal overzicht van uw gehele woonruimte zonder de Zerostress fauteuil te hoeven verplaatsen.

HARDHEID ZITCOMFORT

In al de Zerostress modellen wordt vormschuim (super-lastic) van de beste kwaliteit gebruikt. Super-lastic vormschuim is in twee hardheden (soft of med) verkrijgbaar. Het garandeert een duurzaam comfortabel zitcomfort.

Zerostress Superlastic

GARANTIE 5 JAAR

Indrukwekkend de meervoudige garantie van Zerostress !!!
5 jaar garantie:
Op de meeste stoffen,
Op de vulling, de onderliggende vering en veren,
Op alle bewegende delen,
Op al het Longlife leder.

Zerostress 5 jaar garantie

ZEROSTRESS VIDEO

Uitleg en informatie over Zerostress fauteuils in een leuke video. Deze is Duits gesproken, maar geeft niettemin een uitstekende indruk van deze hoge kwaliteit fauteuils.

Please install the Flash Plugin

Lejo Design